Vinsmagning og salg

Vinsmagning og salg

Gårdbutikken holder åbent for vinsmagning og salg efter behov, efterspørgsel og arrangementer. Her har jeg indrettet den gamle stand til en lavloftet rustik vinstue, med øje for at bevare så meget af det gamle som muligt og skabe en rolig og hyggelig atmosfære.

Når corona restriktionerne bliver lettet er jeg klar til at arrangerer vinsmagninger for op til 30 personer pr arrangement.

Du har mulighed for at booke et selskab til smagning, hvor aftenen kan tilrettelægges efter jeres behov og ønsker.

Vinsmagning suppleret af udvalgte madvarer, vælg imellem smagning nr. 1 eller 2, eller kontakt mig, for jeres unikke ønsker.

  1. Vinsmagning med oste. Vinsmagning af vores forskellige vine, men forklaring og fortælling i lange baner. Samtidig vil der være plads til hyggeligt samvær med nye og gamle bekendtskaber. Til vinene serveres der en let osteplatte med nøje udvalgte oste.

  1. Vinsmagning med komplet menu. Det er en komplet menu, med forret, hovedret og efterret, hvortil vores vine serveres. Både før, under og efter spisning er der forklaring og fortælling – og der er masser af tid til at nyde det sociale samvær.

Følg Fox Hill Winery på Facebook og søg under begivenheder for at se hvornår der er åbent i gårdbutikken.

Du er også velkommen til at ringe eller skrive en mail for afhentning af vin på gården udenfor åbningstid . Du kan træffe mig på: 61 67 47 48 eller send mig en e-mail på: gertbrask@foxhillwinery.dk  – Så laver vi en aftale. Jeg er altid klar til at lave en god handel. 😊

Ligeledes har jeg et samarbejde med Winefamly, hvor du kan købe mine vine online og få dem leveret. Klik her for at bestille.

Se forhandlerliste hvor du kan købe mine vine.

Du kan læse meget mere om de forskellige vine her. 

Fox Hill Winery

v/ Gert Brask · Rævehøjvej 7 · 6933 Kibæk · Tlf.: 61 67 47 48 · gertbrask@foxhillwinery.dk

LAG logoer